Het kan een hele zoektocht zijn wanneer je hielspoor hebt en je zoekt de juiste schoenen. Ze moeten flexibel zijn, schok dempend, maar ook vooral de juiste ondersteuning geven. Hielspoor zooltjes zoals die van Medicovi kunnen natuurlijk erg goed helpen. Maar misschien heb je nog iets extra nodig om het herstel nog een extra zetje te geven. En dat kan best een uitdaging zijn, want waar vind je nu schoenen die al deze eigenschappen hebben. Gelukkig kunnen we je dan een goede tip geven. Kijk maar eens naar de schoenen en klompen van Suecos.

De schoenen van Suecos zijn gemaakt van X-Cell wat alles biedt om de pijn aan je hiel snel weg te kunnen nemen. Ze geven heerlijke schokdemping en ze zijn super licht. En vooral voor mensen die veel lopen, zoals bijvoorbeeld in de horeca en zorg, zijn ze ideaal. Nou denk je vast dat schoenen die functioneel zijn vast niet mooi kunnen zijn. Nou, dan zul je waarschijnlijk positief verrast worden. Want de sneakers en klompen zijn er in verschillende designs en kleuren. Er zit dus ongetwijfeld een mooi exemplaar voor jou tussen.

Benieuwd naar de Suecos schoenen en klompen?

Op de website van www.suecosklompen.nl kun je meer informatie vinden over deze schoenen en klompen. Wij vinden ze geweldig. En jij?

Share This